torsdag 24 juli 2008

NR 3 AV 77


En av sommarens allra varmaste dagar var det idag. Den förra var då Irmis & jag gifte oss den 6/6 i år. + 25 grader hade jag som medeltemp på cykelpasset idag och det gick åt väldigt mycket vätska. Nådde topp notering att väga lite då jag kom hem helt uttörsdande trotts att jag druckit flera flaskor vatten under den 4 tim långa passet. 73,9 kg vägde jag när jag kom hem. 119 i medelpuls idag och 10,1 mil hade jag kört.










En fin, fin runda var det med start hemma i lönnsvik sen via nodsta, syninge på grusvägar fram till lohärad sen vidare mot estuna, nora, marjum, söderbykarl, älvdalen, gåsvik och sen älmsta och en fika på kanalcafét (gamla björken) sen var det hemåt längs med kanalen där full båt trafik rådde och en hel del kor på vägen som sökte skugga. Vidare genom skogen mot nor och sedan andersvedja, golfbanan, upplunda, norrtälje, nodsta igen och sen hemma i lönnsvik för att snabbt skynda ned till vattnet för ett svalkande bad.

Mamma Thea hälsade på så det blev långpromenad i skogen på eftermiddagen medans Irmis var ute på ett löp pass. Sedan på sena eftm fikat dök min största sponsor Billy från MARIN upp och hälsade på med en SM present i bakfickan. EN SPRITT NY TITAN MARIN RAM!!! TACK BILLY!!! NR 3 av 77 st i VÄRLDEN. Nu ska det gå ännu fortare i skogen... En promenad hann även Billy och jag med på MTB banan runt huset.