söndag 27 juli 2008

sol, vind och vatten samt en gnutta ångest



Så var semestern slut... Stor suck!!!...


Nåja... Man har ju haft en skaplig semester iallafall Första veckan var väl lite sådär men sen vart det bättre och sista veckan har varit helt strålande. Men nu ska man ner i gruvan igen och inte så långt ögat kan nå finns det några extra rödadagar att få andas ut på. Tur att man åtminstone är ledig på onsdagar.

Idag, den sista semesterdagen så klev jag upp tidigt och tog ett dopp i sjön sedan plocka jag hallon till frukost gröten.
Kl 7:35 satt jag på cykelsadeln och kl 8:00 så mötte jag upp cykelgänget på ica norrköp. Ett stort racer gäng skulle köra gamla roslagsrundan men Stefan och jag hade mtb cyklar och ville ha ett soft pass med blandat underlag så vi for upp till väddö mest genom skogen och ute på LVSS så bada vi från klipporna och det var så varmt i vattnet där ute så det gick att simma och vara i en bra stund. Riktigt andalusiskt... Sååå härligt med hav...

Cykel data: 4:18 tim, 112 i medelpuls idag och strålande solsken hela passet.

Väl hemma så börja jobb ångesten tyvärr smyga på en men jag arbetade lite med en liten utbyggnad av trallen på baksidan av huset sen hann jag med att doppa mig några gånger till i sjön innan det börja mörkna och platsen i soffan framför dumburken intogs och med stirrande ögon, apatisk kropp satt man där som en hösäck och zappade mellan kanalerna ...och det kändes lite tungt för första gången på 3 veckor.