lördag 12 september 2009

EN OK DAG

En ok dag trotts en humörsvängande dunderförkyld Iza som håller låda framför TV:en där Vueltan pågår och en kul bergsetapp. Tycker lite synd om Candel Evans, han får inte till det riktigt bra på racern. Men skam den som ger sig, någon dag blir Evans dag!!!

Som sagt så är Iza förkyld och precis som innan VM går man här hemma och nästan bara väntar på att bacillerna ska tränga igenom immunförsvaret. Äter frukter, honung, vitlök, vitkål, mm. Allt för att hålla sig frisk, slår nästan lite på psyket. Särskilt när man har viktiga tävlingar framför sig. Imorgon är det sista viktiga tävlingen för säsongen och jag är frisk än, nu är det bara timmar kvar så man håller tummarna. Man vill ju inte ge bort segern till Ola i cupen, ska han vinna så ska det åtminstone köras om det. Never ever give up!!! Bara man är frisk!!! Nog om det nu!!!

Har rensat en ny cool uppför och utförslöpa här hemma. Blev lite inspirerad av VM och har höjt ribban lite på branta backar. Ska träna på det till nästa år, både uppför och nedför. Kände mig rätt kass på VM när det backar särskilt då utför. Uppför kan man ju bara köra allt vad man har, nedför så kommer en viss teknik till som är rostig. Jag har ju kört enduro och motocross när jag var yngre och borde vara lite tuffare men här fick man svart på vitt. Bara träna på det!!!

Nu är det snart DVD dax med Irmis.