måndag 20 juni 2011

DET ÄR DET HÄR MAN FÖRVÄNTAR


Därför har jag inför denna gång utomlands race special tränat svåra nedförs partier. Att det går uppför och att det är jobbigt det tränar man på i varje pass men det är lätt att förbise utförslöporna. Särskilt när de är så branta att det inte går att gå i dem och det är 90 graders kurvor mitt i och kör man för fort över krönet då får man till sist en flygtur och fförhoppningsvis landar man i ett buskage eller i någon ditsatt madrass.
Det är rätt skönt när man tar sig skapligt fort och säkert nedför ett sådant parti och kan känna sig trygg och till och med få lite, lite micro vila istället för att åka utför med målningen skriet i ansiktet och bara tycka det är läskigt. Så kände jag lite när jag var i pralope i Frankrike på V-VM 2009. Så vill jag att inte känna i Kranskja gora nu i helgen.


Annars på dagens pass så var det fokusering på uppförsbackarna. Det blev 15 st backar hemma. Det kändes bra och jag kunde ta i bra. Det här var sista hårda passet här hemma i Sverige. Imorgon blir det vila och sen får vi se om vi kan rulla lite på EM bana redan på onsdag om resan går bra och vi orkar, TommyStefan och jag..
Published with Blogger-droid v1.7.1