lördag 25 juni 2011

MITT VAPEN



Mitt vapen var en MARIN TITANIUM BIKE samt en grym form och att det var en hel del löpning med cykel uppför branta, rotiga backar.
Kollar man längst ned i resultatlistan finns även varvtider med och där ser man hur jämt jag la upp loppet och hur bra jag orkade. Att jag orkade så bra är jag grymt nöjd med. Jag körde på redan från start men släppte ca 5-6 cyklister som gick hårt uppför första backen. Försökte hålla hög fart men inte gå på max i för långa stunder. När det lätta upp i branthet så satt jag och körde på rätt lätta växlar för att återhämta mig. Jag gillade verkligen springpartierna på banan och det var mitt ställe där jag gick om många cyklister oxå utförslöporna körde jag bra i enligt mig själv. Jag var relativt pigg på slutet och avancerade till 2a plats på näst sista varvet, det 6e av 8a varv.

Italienaren som vann min klass var reagerande världmästare i klassen och jag var bara 1:50 min efter i mål.
Summasumarum. Jätteglad och jättenöjd!!!

Efter priscermonien på eftm så åt vi middag på restaurang med delar av Svenskgänget och Norge. Efter det så maxa Stefan och jag dagen med att dra på oss cykelkläderna på kvällen och ta en tur till Tarvisio i Italien ca 1 mil från Kranjska Gora. Det var en fin cykelväg hela vägen dit mellan bergen. Väl där tog vi en kaffe och en glass. Sedan rull hem för lite cykelsnack med Tommy.
En kanondag!!!
Imorgon blir det en tur i bergen på fm på cykel innan vi ska ta oss till flyget för hemfärd.