onsdag 12 februari 2014

VINTER CYKEL LYX

Körde första backpasset för iår vid hemmabacken. Rent lyx att det istortsett är barmark i mitten av februari. Några plusgrader och gråväder dock. Underlaget var bara lite småsmutsigt på däcken och under ramen så riktigt fina cykelförhållanden.
Jag körde 10 backar med tider runt 1:25 min. Körde en liten småtrixig nedfart, nedför och på sista varvet får jag ett genomslag i bak och får en liten, liten reva i däcket!!!!!!!!!!!!!!!
.....Så bara investera i nytt bakdäck!! Ritchey däcken är helt ok men inte reva man fast track controll däcken i första taget sååååå hoppas controlldäcken kommer göras i 27,5 storlek snart.
Scott mio teamet har ett nytt däck pågång från canada men får se när man får tillgång till provcykling av det däcken. Tiden går trottsallt väldigt fort och bara 1,5 månad kvar till säsongen drar igång.
Provade nya mtbpedaler idag oxå. För första gången under min mtbtid så är det inte shimanopedaler. De var dock rätt lika shimano i känsla och sätt i och dra ur...sååååå....inget revolutionerande direkt!!! Vikten var inte heller någon större skillnad om man inte vill köpa paret för 3500:- .