torsdag 3 april 2014

PUST!!! VILKEN DAG!!!



Vilken dag!!! Började med att hela familjen försov sig då Simon plötsligt inte vaknade kl 5 som han brukar. Man har ju börjat noncha väckarklockan men nu får man vara mer noggrann med den. Jag hann iväg i skaplig tid ändå och hann förbi slalombacken och rensa någon halvtimme innan det var dax att skynda till jobbet.
Mycket på jobbet med så det var hårt arbete hela dagen till kl 14:00 då en superstressad Irmis ringde och bilen startade inte när hon precis skulle köra in på besiktningen. Helt otroligt då bilen gått bra hela vintern!!! Hon fick hjälp av en besiktningsman att starta bilen så den kunde besiktas. Batteriet var tydligen helt slut. Konstiga var att bilen inte visat något om det tidigare.
 Irmis fick hålla bilen gång efter besiktningen och hämta barnen och ta sig till mig så jag kunde stämpla ut någon timme för att följa med till mekonomen och köpa nytt batteri. Thomas på jobbet hjälpte till att montera in det. Tack Thomas!!! Sen stämpla in och jobba igen.
Vid dagens slut så var det cykling järnet till slalombacken igen och där dök Jonka upp oxå. Vi jobba på hårt i 2 timmar och fick i ordning bra på den delen bakom garaget där en backe fixades och en rockgarden ska byggas. Några timmar till där så är det partiet klart.
 På hemvägen körde jag 15 st 20/40 sek intervaller.
Sen dusch, mat och Irmis åkte och träna. Hann med en kopp kaffe innan Simon skulle läggas. Hinde blogga lite nu innan Iza ska i säng. Pust!!!