söndag 15 oktober 2017

DISTANS OCH KUBB OCH KATASTROFLÄGE

Det blev en riktig strålande höstdag idag med soligt väder och över 10 plusgrader. Vid 9:00 tiden mötte jag upp ett gäng ckn:are vid Norrköp och vi cyklade västerut mot Rimbo. Vid Rimbo så splittra vi på oss och de tre som körde racer fortsatte mot knutby medans vi 4 andra som körde vintercyklar tog oss ann sättrabysvängen. Vi var lagom vid drömkåken när de öppna för dagen och där blev det en ordentlig fika för mig med äppelkaka och varm macka. Jättegott!!
Sedan tillbaks mot Norrtälje. Vi körde lugnt och sansat så när jag kom hem så var jag fortfarande rätt så pigg. Så det blev genast skogspromenad med familjen och sedan kubb tunering.

Men nu på sena eftermiddagen är jag rätt mosig och somna en kortis i soffan. Blir att ladda lite energi inför morgondagens jobb.

För just nu tar jobbet lite extra energi då det är katastrof läge för hela butiken. Det är indragningar på alla håll och kanter och omstrukturering för hela verksamheten. För min del så kanske jag får jobba kvar om jag börjar jobba kvällar, helger och mest ute i butiken som jag förstått det hela. Vad som ska hända med cykelverkstadens framtid är väldigt oklart i detta läge.
Märkligt att när ett stort företag går dåligt så ska det skäras utifrån och in istället för innefrån och ut. Bara siffrorna som gäller. Särskilt märkligt när det är ett företag som satsat på service, kunskap och kvalite före låga priser, fel man på fel plats och därmed sämre kvalite.

....jajust...sen fick man order om att inte prata illa om företaget så att denna lilla twist inte skulle påverka försäljningen...🤣😄