fredag 13 oktober 2017

ÖVERDOS

Efter gårdagens vilodag var jag åter igen tränings sugen. I onsdags körde ju Stefan och jag ett lungt distanspass så idag ville jag höja ribban ordentligt och jag blanda ihop något riktigt smaskigt för min småfläskiga gubbkropp.
Det blev ett maxat combipass då jag kom på den brillianta ideen att förlänga passet och valde en 3 mils stigning uppför Col de la Croix de fer.
Riktigt fin stigning som man skulle vilja köra på riktigt. Kändes oxå bra och njutbart till en början men när tröttheten börjar slå till är det inte lika skojigt....och backjäveln tog ju aldrig slut!!! Sista kilometrarna uppför var det inte tal om intervaller utan att genomföra.
Blev totalt utpumpad och vimelkantigt!! En sådan stark blandning ska jag akta mig för. Men bra att köra sådant här någongång ibland så man påminner sig själv att man inte är stålmannen.....längre🙄

Resten av dagen blir i vilans tecken. Imorgon är det ju lördagsjobb så då blir det bara pendelcykling( kanske lite förlängd sådan på vägen hem).

På Söndag tänkte jag köra distans med CK Norrtälje kl 9:00 från ica norrköp. Det var länge sedan man var med där så det ser jag fram emot. Kanske man kan övertala dem till en cykelfika någonstans ☕🍩🌯