onsdag 11 oktober 2017

TVÅ KNARKARE PÅ CYKEL

Då tävlingarna är över för denna säsong så börjar nu en lite lugnare  träningsperiod. Många lägger ned helt och hållet någon månad eller två men det har jag aldrig kunnat sen jag började tävlingscykla. Mest för att träningen är så viktig för mig för att må bra, hålla vikten och att det ska kännas meningsfullt. Desutom kanske det skulle bli svårt att sätta igång igen om man nu vande sig att bli en soffpotatis😊
Men efter Sixtensloppet tog jag 3 vilodagar och likt en drogmissbrukare så fick jag hemsk abstinens och igår var jag riktigt låg i sinnet. Så idag tog jag en stor dos motion och cykla en 3 tim runda med Stefan. Vi körde lugnt och försökte mest få en skön feeling på hojarna medans vi passera skogar, åkrar, hus, ekorrar, kor, vatten och massor av gulnande löv. Det var rätt kyligt idag så det var lättare vinterkläder som gällde. Det blev ett helt ok pass och jag blev lite trött på slutet precis som det brukar vara.
Imorgon blir det bara pendelcykling till jobbet. Tänkte jag skulle träna lite hårdare på fredag då jag är ledig då det ska jobbas i helgen. Men inte helt bestämmt fredagens träning än...hösten är lite flummigare träningsmässsigt.