onsdag 25 oktober 2017

NEW HOPE

Nu är man på riktigt inne i en trainerperiod. Men fokus ligger mer på mängd än kvalite även fast det blir en hel del intervall träning på trainern. Men man kan köra mer åt det kontrollerande hållet och kör sig inte  in i väggen på varje pass som det blir mer av på våren.

Lite av fokus ligger oxå åt att försöka tycka trainer är skoj och till och med försöka njuta lite under passen så man håller lågan uppe och till och med får en större låga. För den större lågan behövs senare under vintern.

Igår kväll körde jag på Gran Canaria och tog stigningen som kallas Valley of the tears 10,7 km. En riktigt brant och tuff stigning på ca 50 min. Roligt att köra stigningar man kört i verkligheten.

Idag blev cyklingen uppför Tourmalet som mäter 18,9 km och den var lång. Jag körde combipasset och fick ändå hålla på i 1:17 tim för att komma upp. Körde ganska hårt men ändå med trygg marginal från max. Blev jobbigt ändå mot slutet.

Vädret har varit riktigt förfärligt dåligt idag med regn och blåst så det blir trainer även imorgon men då kör jag en kortare stigning på någon halvtimme. Blir ju cykelpendling imorgon oxå.

Annars!!!!
Har varit mycket jobbtänk de sista månaderna med olika känslor. Saker har hänt på jobbet som gör att cykelbiten kommer drabbas katastrofalt. Men som lite sänt från ovan kom ett erbjudande från ett annat håll så det kommer nog lösa sig till det bättre!! Så känns riktigt bra🙂👍 Mer om det när det är spikat!!