fredag 9 maj 2008

Skönt med helg

Veckans träning har inte varit något rekord i många timmar men jag har kört 3 hårda pass efter varandra denna vecka. På tisdagen körde jag igångdrag 10*10 sek i 3 set totalt 1 tim, Onsdagen körde jag esduu lvg gp i Sthlm 30 min med 172 i medelpuls och 183 i maxpuls. Torsdagen körde jag lvg tempo 10,7 km, då med 164 i medelpuls och 178 i maxpuls.

Idag så var man rätt mör i benen när man cyklade till jobbet. Men det skönaste idag var på morgonqvisten efter frukost. Då tog jag en sväng med kajaken på ett spegelblankt vatten nedanför huset. Fåglarna kvittra och solen var på väg upp. Hur vackert som helst. Jag hann bara med en 15 min tur men man fick lite naturupplevelse som man kunde tänka tillbaka på när man stor i gruvan och montera ihop cyklar.

Imorgon blir det backträning i slalombacken och sedan bara vara hemma och njuta av helg. På söndag blir det ett lugnt distanspass cykel ute i vackra roslagen samt ett gott fika, förhoppningsvis det första utomhus fikat om vädret är bra. Skönt med helg.