söndag 29 juni 2008

Man kan ändra sig

Ett härligt söndags distas pass på cykeln blev det idag.
Fyra cyklister var vi i dag som styrde våra cyklar nordost mot väddö och barnens ö. Väl framme så blev det en god fika med kaffe och tonfisk macka. På vägen hem så hade vi lite otur och körde igenom ett kilometer brett spöregn som gjorde oss totalt genomblöta. Väl hemma så stod pulsklockan på 123 i medelpuls, 162 i maxpuls, 11,6 mil, 28,0 km/h och 4,04 tim. Benen var fortfarande sega efter linje SMét så det var lite slitigt idag. Tog bra på benen det racet.
Hoppas man är återhämtad till på tisdag för då är det 15 backintervaller i slalombacken som gäller. Eftermiddagen blev det promenad i skogen med Iza i selen medans Irma & Efva var ute och paddla kajak. Hann även med lite trädgårds bestyr.
Nu sitter jag faktiskt & kollar på EM finalen i fotboll. Fotboll som jag egentligen inte alls gillar. Men man kan ändra sig!!! Lite spännande kan det vara ibland som omväxling. He he he...
Off road: Min mor Thea berätta för mig att en av sina mostrar (som jag som liten kallade för "Fröken sträng") som i år tyvärr gått bort hade ett favoritcitat och det var just att; Man kan ändra sig!!! Det är ett bra citat för har man dementerat något kan man ju alltid ta till just det citat när man ...just ...ändrar sig... Bra va!!!