söndag 22 februari 2009

COFFEE CUP IV KÄLLBRINK


Så har vinter-mtb-racet Coffee Cup deltävling 4:a avverkats denna gång vid källbrinks IP i södra Sthlm.

För att vi båda här hemma ska kunna köra racen nuförtiden så krävs det mer planering än det varit förr. Det blev som vanligt uppgång innan tuppen vid 5:30 tiden. Sen var det fullt ös med blöjbyten, frukost, lek samt en sovstund till vid 8:30 tiden. Vid den tiden börja Irmis packa inför resan, mest då grejer till Iza så det ska flyta på när man är på plats; varma kläder, mat, barnvagn, bärsele,mm. Jag börja kolla över cyklarna och la om till dubbdäck på hojarna och lasta bilden samt lasta bilen. Vid 10:00 tiden var man klar. En snabb andra frukost med lite fil och musli innan vi satte oss i bilen för att hämta upp farmor Thea som skulle vara barnvakt när vi racede. Vid 11:45 var vi framme och då hade Thea haft en hel del jobb att hålla Iza vaken i bilen så hon skulle kunna sova när vi racade. Väl framme var det matdags för Iza, sån tur var kom vi in i spårvägens klubblokal och kunde mata Iza i värmen då det var -2 grader ute. Vid 12:30 var vi ute och körde mastervarv på källbrinks banan. Banan var kanon!!! Snabb och isig men med dubbdäck var isen inget problem.

Starten gick ca 13:15 och som vanligt tog Per Kumlin startenoch ett tåg av cyklister följde honom in i skogen. Jag låg ca 5:a i starten men avancera ganska så snabbt upp till första plats då benen kändes starka. Tyvärr råka jag haka i Stefan Larsson som gick omkull och blev riktigt arg, det var inte meningen. Typiskt nog så böjde Stefan bakväxeln och fick strula lite för att komma ikapp klungan.

Själv så fick jag en ensam tur i toppen och kunde köra väldigt kontrollerat på det hala underlaget, kändes nästan lite för bra. Ingen vurpa och ett jämt flyt utan att bli för trött. Varvtiderna var 9:46 min, 9:35, 9:30, 9:28, 9:44. Tappa tempot lite på sista varvet då börja det kännas i benen. Medelpulsen blev 165 och maxpulsen 177.

Efteråt blev det en fika utan kaffe men goda kakor och ok bullar. Per har nog inte fattat att det är kaffe som ska bjudas på COFFEE CUP.... He hehe....

COFFEE CUP HEMSIDAN MED RESULTAT OCH FLER BILDER
-------------------------------------------------------------------------------------------------



BILD PÅ CYKELNETTO.COM