onsdag 14 januari 2015

DRAGIT ÅT SVÅNGREMMEN

Efter att Simon och jag sjussat Iza till skolan och storhandlat samt hämtat Thea så blev det grusa här hemma. Totalt blank is runt huset och i backen. Blev ett antal vändor med grusfyllda hinkar för att säkerhets ställa runt huset så ingen skulle vurpa och slå dig.
Efter lunch så hade jag tänkt köra MTB backe här hemma men när det nu var så isigt så blev det trainer igen. Hoppades på lite bättre feeling än igår men det var lika panikartad surhetskänsla i benen. Kändes som jag fick ta i för kung och fosterland för att hålla skaplig fart på combipasset. Benen kändes supersura!!! Men resultatet var ändå inte så dåligt utan jag klämde till med en total 3e plats på detta pass och bara ca 35 sek efter rekordet. Men jag fick verkligen slita för det idag. 

En skön lön för mödan blev det efterpasset då man verkligen kände sig uttömd, helslut och när jag kolla vikten så var jag nere på 74,5 kg. Det är såklart efter passet med vätskebrist men jag har vägt mig efter passen hela vintern och det första gången jag var under 75 kg i vinter. Tog 3 veckor innan vikten sakta börjar smyga sig nedåt när man dragit åt svångremmen. Nu får jag leva på det några veckor och om 3 veckor till så kanske jag är under 74 kg efter passen :.) . Målet är att ha dessa vikter som morgonvikt som jag hade 2013.