torsdag 22 januari 2015

KÖRT FÖR SAKTA

En sådan där dag då man dutt tränat dagen igenom. Moddcykelpendling till och från jobbet och på lunchen + de 11 minuterna bålträning på morgonqvisten. Efter middagen så blev det att skotta runt huset och backen. Sen skotta jag även den 1,9 km långa XC banan......pust....!!! .....  När det var klart så tände jag mina 2 st 1000 lumen lamporna och rejsa på XC banan 4 varv. Grymt lyse då snön hjälpte till att rexlektera ljuset så är det nästan var som dagsljus runt hojen. Rätt coolt måste jag säga.
 Banan var i fint skick efter skottningen och jag klämde till med ett varv på 7:40 min, medans de andra varven gick runt 8:20 min. Bra fäste men fortfarande lite mjukt i skogen. Skulle få bli lite, lite kallare så det blir lite hårdare underlag och därmed lite snabbare underlag.

Rätt slutkörd efter dagen när jag rasa ned i soffan nu på kvällen efter jobb och träningar. Laddade ned träningsfilerna och blev lite störd då alla träningar idag var så kallade "Mild" träning. Så slut som jag känner mig just nu så kunde väl åtminstone XC träningen klassas som lite jobbig träning. 
Med andra ord så tyckte klockan att jag kört för sakta idag!!!