måndag 26 oktober 2015

ÅTERVINNINGS CYKELN

Nu har alla trainerpass längder justerats så att de är lagom långa för de olika intervallerna man ska köra i vinter. Jag har bytt ut alla vägar detta år för att få lite nya vyer och lite omväxling. Men tog ett antal pass för att få till backarna så de är hyffsat jämntunga och rätt längd. Annars innehåller passen samma kombinationer som jag kört de senaste åren. Svårt att få till varianter som är bättre än de jag kör känns det som. Har kollat runt lite på olika varianter med de är snarlika och som banorna ser ut nu och de banor jag väljer att köra så anser jag dessa pass passar bäst, för mig.
Men ska rådfråga träningschefen Stefan om han kan krysta fram någon ny varaiant.... mest för omväxlingens skull!
Idag blev det ett extra pass och då körde jag super korta passet 10*1 minutare. Passet är i tid kort men man kräma ur benen rejält då siktet är 10 gånger över 400 watt. Idag var jag inte i närheten av 400 watt utan låg runt 370 watt på intervallerna. Men sved ändå rejält!

Denna vecka är det höstlov och barnen är hemma så jag tog ut några sparade semesterdagar för att ta hand om barnen och själv få lite omväxling från jobbet.  Ska se om jag får tid att fixa iordning en återvinnings-cykel som jag fnulat på ett tag. Tanken är att få ihop en cykel här hemma med bara gamla prylar. Den får inte kosta några "nya" pengar utan det är det gamla som ska återanvändas. Fick ideen när jag hade en gamla 26 tum marin stålram till övers och skulle vilja ha en oöm, billig lekcykel här hemma och ev en roligare pendelcykel på vintern. När jag rota runt bland plastbackarna med gamla cykelprylar så hitta jag delar för att få ihop en hel cykel. Det var bara en framgaffel som saknades. Fråga runt lite och Stefan hade en stel gamla stål gaffel kvar i ett mörkt 90-tals skrymsle. Den norpa jag och nu ska jag bygga ihop hojen är det tänkt. Ska bli skoj att se hur resultatet blir. Lovar en fin bild här på hojen när den är klar :-)