fredag 30 oktober 2015

KATASTROFLÄGE

Internet i all ära och som de flesta andra familjer har man det mesta uppkopplat och man blir rätt van och beroende av det och att det ska funka dygnet runt... nästan jämt. Men de gångerna det inte funkar blir man lite paff...och undrande: -vad gör vi nu!?!? Inget surfande, ingen TV, ingen telefon, mm...
Vilken katastrof!!!!!!!......hinner man tänka innan man kommer på att det verkligen är ett världslikt problem.

Vi har alltså något tjall på linjen och telia skickar ut en tekniker senast tisdag...kanske en hel helg utan internet gör en lite kallsvettig ändå;-)
Såntur är så kan man surfa lite halvdant med 3g på telefonen och dvd filmerna funkar ju på TV:en. Men man har satt sig i ett hörn de senaste åren vad gäller underhållning. Annat var det förr innan internet:-))))

Träningen då? ... Jorå ström har vi så jag kunde köra trainern igår kväll.  Blev ett 10*1 min pass och gick riktigt bra. Börjar närma mig 400 watten igen. Annars var det pendelcykling till och från jobbet samt lite bål träning.
Idag är det vilodag så man blir lite pigg i benen till morgondagens mellingeholmscross. Så bara cykelpendlingen och bål träningen idag. Det är ju längdträff på jobbet idag och imorrn så blir lite att stå i med skidor förhoppningsvis. Annars rätt lugnt just nu som cykelmek. De flesta normala har slutat cykla för säsongen.