lördag 26 maj 2018

HET SOMMAR

Superhett högsommarväder och träningsrejs på kvisthamra bikepark elite xco bana. Kan inte bli annat än perfekt träning inför Andorra. Kvisthamras elite bana kommer väl inte helt upp i Andorras stigningskurva men på de 3,1 km så är häjdskillnaden lite dryga 90 meter. Och med klarblå himmel, tryckande värme, fullt solljus och dammtorr bana så var det så likt det kan bli här i roslagen.
Som de flesta gångerna så dök inte så många upp som sagt de skulle komma men vi blev till sist 6 st som körde 4 varv.
Jag fick äran att ta starten och körde på!! Hampus hängde med i första långa stigningen sen brände han sig så Stefan och Hampus fick fightas istället. Jag blev lite ensam men körde på och hade bra flyt. Tiderna var inte de bästa men bra! 12:28, 12:36, 12:44, 12:38 min. Det var jämnheten som var riktgt bra idag och det tack vare att sparringen blev lite mindre så man gick inte på för rött i början. Det är såklart både bra och dåligt. Man körde lite för tryggt idag men kan vara skönt att inte vara toktömd varje gång oxå.
Kvisthamras bana är iallafall i kanonskick just nu för de som vill köra där🌞

Imorgon blir det mtb distans kl 9:00 från ica norrköp. Tar oss genom skogarna till älmsta och fikar lite och sedan hem👍🌞