lördag 1 mars 2008

RESULTAT

Så var 3:e racet för säsongen över. Det var det värsta racet vädermässigt. Regn, lera och bara +2 grader så det var kyligt. När man väl körde tänkte man inte så mycket på vädret då gällde det bara att köra så fort som möjligt. Det var värre före och efter med kylan. Det var tur att Peter L bjöd på varmt kaffe och bulle efteråt.

Jag värmde upp dåligt idag och gick ut väldigt lugnt på racet. På andra varvet gick Peter L omkull och jag tog i lite ibacken och var ikapp Stefan. Körde med Stefan i 2 varv men tempot var lite för lugnt så jag gasade på ordentligt från och med 4-5 varvet. För min del hade jag hoppats att Collin kommit så man blivit lite mer jagad, det blev lite för lätt och jag kunde köra under kontroll och därav bara 161 i medelpuls. Backen var tung så där var man uppei 179 i puls. men det var tuffare träning än 80-85% arna vi brukar köra på lördagarna ochen genomkörare till nästa helg då keps cup börjar. Då blir det tufft motstånd.

Kroppen känns väldigt bra och i benen finns det oxå bra med kraft, är i hyfsad bra form tror jag. Men det får man se nästa helg.

Imorgon blir det distanspass på cykel 4 tim. Sen är det final i badminton/korpen. Det står 34-34 mot 69-orna och vi är Intersport. Så det gäller att vinna med 2-1 imorgon. Då tar vi hem vinsten i år med annars e det torsk.

Nu e det filmtajm!!!!


RESULTAT
Träningsrace cyclocross
campus roslagen 1/3-08
45 min race
1:a Gunnar Töjren...47:37 min
2:a Stefan Larsson...+3min
3:a Peter Lindqvist...+4min
4:a Robert Jonsson...-1varv
5:a Lars Staf...-1varv
DNF Peter Värnqvist