söndag 2 mars 2008

Sightseeing i Gourdon/Frankrike 2008

Efter dagens pass och 3:e passet på raken som man tränar ute på cykel i regn, rusk och med bara någon + grad så längtar man tillbaka till Frankrike..... så återigen bestämde jag mig på dagens pass att lägga ut en video snutt till.

Det är Från 7 februari 2008. Vi har precis fikat efter bergstempot och tar oss en sightseeing i den lilla bergsbyn Gourdon. Det är en mäkta utsikt däruppefrån och man ser milsvidd omkring sig och borta i söder skymtar medelhavet. Solen lyser och det är torr asfalt, trevligt sällskap och alla är uppfyllda av den imponerande byn och den fina cyklingen dit och den förväntande fina cyklingen hemmåt till Nice över Col de vence. Det är dessa stunder man får plocka fram ur minnet sådana här trista dagar då det är snöblandatregn i luften + 0 grad och nordlig vind. Burrr!!!

Det bidde idag iallfall 3:31 tim, 124 i medelpuls, 8,7 mil, 24,6 i medelhastighet, 2759 kcal och vi var 5 tappra som extra tidigt denna vasaloppsdag startade från ica norrköp. Samtidigt som starten på vasaloppet gick av stapeln cyklade vi iväg. Segrande på vasaloppet 2008 blev Jörgen Auckland/Norge. Han fick en ny viadukt/backe på slutet av banan döpt efter sig!!! Det skulle vara pris tillräckligt för mig det. Nu lägtar man till värme och vår!!!