lördag 15 november 2008

COFFEE CUP


Coffee cup 1 är över och Joachim Lyth i Trosa Vanhärad bjöd på en tuff XC bana som hade allt. Från tunga backar, eljuspår, singeltrack Till tekniska partier och lera. Banan mätte 3 km och herrarna körde 6 varv och damerna 4 varv.
Damklassen var tunn som vanligt och hade bara Irmis som startande och hon vann ju såklart och fick en fin handmålad kaffekopp. Herrarna var 8 st med 100% veteraner på startfältet.
Per Kumlin tog som vanligt starten men sen tog det stopp för honom och CKN åkarna över. Jag själv gasa på och efter mig tätt i hälarna var Stefan Larsson och så såg det ut hela racet.
Jag låg i täten och Stefan trygg 2:a.
Bakom oss kämpade Tommy Ohlsson och Joachim om 3:e platsen men på slutet av racet vurpa Tommy rejält i en utförslöpa och Joachim kom om. En kille som hade det riktigt tungt denna dag var Per Kumlin som kämpade och kämpade men benen och kroppen ville inte. Men en god kämpe är han och skam den som ger sig. Nästa gång kan det vara tvärtom.
Åter igen "summa sumarum". De två första kaffe kopparna gick till Gunnar & Irmis.
Lite inbördes beundran måste man tycka utifrån sett. Men kopparna var väldigt fina då de är handmålade av Tommys mor. Samt med gott kaffe i koppen och en god lördags dammsugare till kaffet så var dagen perfekt. Se resultat och bilder här: Coffee cup 2008-09