söndag 2 november 2008

CYKLING,JAMES BOND,LÅNGKALSONGER

Helgen var fantastisk precis som de flesta helgerna!!!...Den började tidigt på lördagen med en god frukost tillsammans med familjen sen blev det en långpromenad med Iza i barnvagnen medans Irmis tränade. När jag och Iza var tillbaks så var det min tur att köra de fruktansvärda 4*4 min 90-95% intervallerna. Det gick med spyan i halsgropen och det första 4*4 min passet för säsong 2009 var över. Nedan pulskurvan!!! Sedan gjorde jag klart helt och hållet nya 4*4 min passet, efter provkörningen.
På eftermiddagen så var det BF (barnfritt) så Thea var barnvakt. Irmis och jag var in och åt en 3-rätters middag ute och sedan var det BIO. Nya bond filmen, den var suveränt bra!!! Sedan var vi förbi kyrkogården och tände ett ljus för de som lämnat in. Speciellt Martin, Wille, Ture, Fröken sträng och Ingrid hade jag i tankarna denna kalla, klara och mörka novembernatt.
Söndagen ägnades till 90 % åt cykling i strålande solsken men ganska så kallt väder. Första passet med långkalsonger. Det blev 4 tim och 52 min. Pulskurvan nedan.

Helgen är nästan över men en badminton match i korpen är kvar på schemat. Med den inräknad så når jag nästan 14 tim träning denna vecka. En bra start på säsong 2009 känns bra.