lördag 11 april 2009

RACE RAPPORT

RACE RAPPORT FRÅN KEPS CUP WÄSBY
VARV/STRÄCKA: 5*3,8 km
TID: 49:45 min
PLACERING: 1:A H-30
MEDELPULS: 173
MAXPULS: 183
Kanon fint väder med + 17 grader och sol. Första racet med kortbyxor och kortärmat. Kanonfin bana med 4 långa stigningar, några tekniska partier, lite eljuspår och inte så blött och lerigt trotts tidig vår.
En ok start. Lite tur i toppen av startbacken då Ulf & Micke krokaihop och vurpa. Hjalmar var då först och jag 2:a. Körde om Hjalmar i andra backen och låg sedan ensam tills varvningen, då kom Ulf ikapp och gick om. Hängde med Ulf (elit)i ett halvtvarv innan hann börja glida ifrån mig. Låg ca 25 sek efter vid varvningen och då körde även Micke (elit)om mig. Samma visa som med Ulf, jag hängde med i ett halvt varv sedan gled även Micke ifrån mig mer och mer. Ett tag på 4:e varvet närma jag mig Micke ett kort tag igen men innan jag var ikapp så fick Micke kraften tillbaka och försvann i fjärran. Var först i mål av de som körde 5 varv och hade god marginal till 2:an i H-30 denna dag som var Stefan Norlin. Jag är nöjd med min insats idag och med pulsunderlag och hur det kändes så kan jag inte köra mycket fortare än så här just nu.
Nu är det bara 1 vecka kvar till den riktiga tävlingspremiären och jag hoppas det känns som det gjorde idag, då kanske det kan gå bra. Men då är motståndet det bästa tänkbara. Så det ska bli spännande och kul att få tävla på riktigt igen.