onsdag 14 mars 2012

DISTANS I SOLEN


Man kan ändra sig snabbt.
 Gårdagens kärlek, hopp och tro fick man verkligen kämpa för idag. Vädret var kanon med strålande solsken dock väldigt kallt med en isande nordan vind. Benen var blytunga idag, inte alls som igår.
Sen det värsta för att vara lite extra gnällig idag är mitt högra axel/skuldra/nack parti. Började helt utan anledning att få ont där i måndags och det har bara accelerat sedan dess. Värst ont hittills var inatt då jag inte kunde ligga på något sätt utan att det var som tandvärk i partiet och ut i armen. På gårdagens pass på trainern gick det ju bra men idag då jag körde ute så var det plågsamt. Så plågsamt att jag knappt kunde stå upp och cykla och tog jag djupa andetag gjorde det ont. Jag kapa rundan lite och det blev ett 2,5 timmars pass istället för tänkta 3 tim. Blev nästan väggen innan jag kom hem ändå. Kanske för all energi som gick åt till smärta idag.

Efter lunch tog jag en ipren och 2 alvedon och efter ett tag kändes det faktiskt bättre. Tar en omgång till ikväll så jag får sova. Så får jag var utan tabletter imorrn och se om det är lika jävligt eller inte då.
Vet inte vad det kan vara.
 Kanske en muskelinflamation eller kanske, kanske en svit av min vurpa på cykeln för 2 veckor sedan. Gjorde en riktig slabbaskvurpa på isen just på den sidan. Lite orolig att jag fick en känga på någon disk vid skuldran och sen har den varit där som en bomb. Tycker jag känner igen smärtan från mitt tidigare diskbråck längre ned i ryggen. Får försöka vara positiv och träna på med så lite smärta som möjligt så kanske jag kan träna bort det. För det blir inte det minsta bättre av att vila då jag har väldigt ont även när jag ligger ned just nu.
 Tur man är en riktig veteran för då ingår lite sveda och värk och man kan jämföra vem som har de värsta skadorna och mest ont..ha ha....


Published with Blogger-droid v2.0.4