måndag 12 mars 2012

TUTTAR OCH TUTTAR

Allt har sin tid och nu är det tydligen dax för att Simon ska sluta amma. Då får pappa börja rycka in lite mer och framförallt till en början så inte tuttsuget ska bli för stort för lille Simon. Men jag lovar min lille son att tuttsuget går aldrig ur helt och hållet. Man ser dem bara på ett annat sätt. Nåja, det är en annan historia och det berättar jag mer om några år eller så.
Efter kvällens bestyr med lägga Simon, lägga Iza, diska kom vi vuxna i säng lite för sent, ca 22:15...
Efter ca 3.30 tim sömn så flög jag upp helt groggy en kortis kl ca 2:00 då Simon vakna. Andra gången blev kl ca 3:00 då fick jag ta Simon till våran säng. Försökte och försökte länge och igen att få Simon att somna om och det blev en hel del bök och skrik. Irma ryckte ut och värmde lite välling som jag fick börja slabba med i sängen och det tyckte Simon var ok till en början sen ledsna han och vi var tillbaka på punkt A. Bök och skrik. Prova ett tag med napp. Gick inget vidare. Efter en ca 40 min så tog Irma över men med samma resultat då hon hade nattlinne över tuttarna. 

Blev plan B. Jag fick ta upp Siomn och börja gå omkring i huset då var kl ca 4:15. Efter ca 10 min sov han på min axel och jag satte mig, halvliggande i soffan och bulla upp med kuddar och lyckades få Simon sova där medan jag halvslummrade till 5:35 då kl ringde. Då blev alla i familjen klarvakna utom jag och Irma. 

Irma kunde ligga kvar någon timme till medans jag som är frukost-gurun i familjen fixas frukost till Iza, katterna och mig. Simon fick bara en kaka att knapra på men det var han nöjd med. Han var mest fokuserad på att få tag i mjölkpaketet på bordet för att kunna slänga ned det på golvet.
En härlig morgon !!!
Dagen tillbingades på ett stressigt jobb som en zombie och när jag kom hem ville såklart Iza dra in en i rummet för att leka. Men det var inte så kul att leka med en helt slut pappa som satt och sov i kojan så det blev bolibompa istället. Sen börja det om igen först Välling, lägga Simon, lägga Iza, diska. Nu är det lite kväll ett tag tills man somnar framför 30 grader i februari. Få se när Simon vaknar inatt.