torsdag 20 mars 2014

HÅLLER LITE TUMMAR

Handuken som jag kastade igår plockade robban upp och körde ett svettigt pass med den. Kan robban så kan jag oxå plocka upp handuken igen...!!! så jag tog handuken tillbaka från robbans styre och körde ett supersvettigt special 4or pass nu på kvällen. Det var 3e trainerpasset på raken denna vecka och faktiskt passet som kändes mest ok. Snuddade lite på 2013 års trainer pass men har en bra bit kvar fortfarande innan jag kan anse passen bra.
Hade iallafall högst snitt watt på dagens pass jämfört med denna vecka. Så det går åt rätt håll men ganska så sakta.
Annars har det varit vab idag då Simon fått nya baciller och är dunder förkyld. Håller tummarna att de bacillerna inte fäster på mig denna gång.
Har ju kommit tok mycket snö oxå så nu har vi 30 cm blöt nysnö här och jag fick skotta backarna på sena eftm så vi skulle komma fram med bilen. Men det var knappt ändå då det är så mycket snö på övriga vägen så bilen ålar sig fram på den blötasnöiga vägen. Cykeln fick Irmis gå med ända från byn när Irmis kom hem från jobbet. Men imorgon ska det bli +10 grader och sydliga vindar så håller tummarna på att mycket av snön på vägen smälter bort. I skogen lär det dröja någon vecka innan det är cykelbart här i roslagen. 
Vi har ju visning på huset på söndag igen, bra taiming:-/