söndag 30 mars 2014

LITE TRÄNING & NYTT HOPP

Hoppet bakifrån sett.
Idag var det sommartid igen och det är bra för då blir kvällarna lite längre och får man lite flyt hinner man med lite mer då :.)) Nästan alltid tidsbrist känns det som.
Körde trainer 20/40 sek pass på morgonen och benen skrek av trötthet sedan urladdningen igår. Blev inget vidare pass men ändå bättre pass än för någon vecka sedan så kraften kommer sakta men säkert tillbaka. Gårdagens lopp gick ju över förväntan men kanske kan man tacka den stökiga banan för det då jag verkar kunna hålla upp farten ganska så bra även i stök, även fast jag inte är så förtjust i det, inte hela varvet runt iallafall men får gärna vara korta partier stök och trix och sedan lite fullgas emellan. En fin blandning av olika svårigheter och underlag är det roligaste.

På eftermiddagen cyklade hela familjen till slalombacken och jag byggde ihop ett skapligt hopp på några timmar medans barnen lekte hade picknick och lekte i skogen. riktigt nöjd med resultatet. Ca 50 cm högt hopp som man hoppar en bit i om man har fart men går även att rulla över det om man inte vill hoppa.
Mer om banan HÄR på Kvisthamra Bikepark sidan.