torsdag 13 mars 2014

SAKTA MEN SÄKERT

En av broarna på nya xco banan vid slalombacken.
Just nu lägger jag mycket tid och energi på att färdigställa nya xco banan vid slalombacken. Det är mjukt i marken och ingen vegetation än så det är optimalt att göra så mycket man kan på banan just denna tid på året. Jag tror banan kommer bli riktigt, riktigt skojig när alla delar faller på plats och de har jobbats på lite. Gäller ju att få in ett skönt flow i banan med så det inte blir för knixigt eller för rakt samt så vill man ha med lite utmaningar varvet runt och sköna utmanande kurvor.
 Riktigt skoj att se banan växa fram. Inne i mitt huvud ser banan ut som i Pietermaritzburg men den kanske inte nått dit än i verkligheten. Men man får jobba på med den så ofta man kan så närmar man sig målet sakta men säkert.
Då vi hade arbetskväll på banan så blev det några 20/40 intervaller på vägen hem på pendlarcykeln. Jag var rejält slut efter denna långa dag men efter lite mat och sitta och pusta ut i soffan några minuter så han jag med att även uppgradera alla tre bloggar jag försöker hålla levande.
 www.gunnar.in
www.ckn.nu
http://www.kvisthamrabikepark.blogspot.se/