lördag 22 maj 2010

BAJS

Nää!!! Inte bra. Med ben som gele försökte jag verkligen ett tag idag att övervinna bergstävlingen i Borlänge tour XC. Lite ofokuserad innan start och ett snabbt däckbyte i bak och ett stopp i skogen för bajsning så var jag vid start några min vi skulle in i startfållan. När starten gick så hade alla så bråttom och körde som fan. Jag försökte oxå göra det men så fort det bar iväg uppför så körde jag plötsligt i lervälling medans de andra körde på asfalt. Väl uppe så var det så klart de som kört på asfalten som var piggare än mig som kört i leran. Orättvist. Särskilt när leran fortsatte för mig hela varvet runt medans de andra bara körde på asfalten. Fattar inte hur de tänkt här. Tror Borlänge har något emot mig. Varför ska just jag få köra i skiten, dessutom med punka på båda hjulen efter något varv och bromsar som låg på. När sedan luften gick ur lungorna helt så är det väl klart att jag får syra. Nää!! Inte bra alls!!! Jag var helt ärligt skitkass idag!!! Ligger nu på 15e plats. Ohjälpligt långt ifrån någon framskjuten placering här och i den totala cupen. Låter jag bitter!!! Stämmer!!! Djävligt bitter och ledsen.
Stefan körde bra igen: se resultaten här:


Irmis hade lite ont i nedre halsen. Kan ha berott på den urblåsningen hon fick igår med en elak torr hosta. Men var laddad och körde bra men hade inte riktigt kontroll på sina konkurenter som gjorde att hon tappa onödigt mycket tid till tempot imorrgon. Hon trodde några tjejer var d-40 men de var i samma klass och hon körde safe istället för att pressa sig och minska tiden lite till de framvarande. Nu är hon 57 sek efter inför tempot imorgon. Det blir svårt!!!


Lika tyst och tomt var det i mitt huvud som vid min målgång på xc:et. Bara en halvt om halvt påklistrade hejning förstörde tystanden ;.-