söndag 2 maj 2010

PICKNICK

Sovmorgon till 5:30. God frukost och morgonlek. Sedan blev det ett vackert och soligt men kallt distanspass på crossen på 3:15 tim tillsammans med 7st till lvg:are. Väl hemma igen så hade Irmis gjort pannkakor till lunch, mums!!! Påta lite i trädgården efter lunch medans Iza sov i barnvagnen och Irma körde sitt distanspass på crossen.

När Iza vaknat så skulle det genast promeneras så det blev en skogspromenad i skogen och på hemvägen passera vi våran brygga som jag lagade igår och den skulle inspekteras. Väl ute på bryggan satte sig Iza ned och ville ha picknick på bryggan. Smothie och macka beställdes av Irma som åter igen fick plikttroget springa upp till huset för att snabbt fixa iordning barnens mat.

Medans Irmis gjorde iordning fikat så pyssla Iza om sina tår och gjorde rent mellan tårna och sen satt vi och spana ut mot vattnet och tänkte lite.


Äntligen kom maten och picknicken kunde påbörjas. Iza åt nog mest av hela familjen. Uppe vid strandkanten satt Basso och Gråben och vankande oroligt av och ann och jamade lite då och då för att vi skulle komma närmare land.
En fin dag. Hann till ochmed såga lite vedkubbar innan middagen. Det var bra!!!