fredag 21 maj 2010

PROLOGEN

Trots att jag värmde upp på rulle för första gången i min karriär så kunde jag inte matcha de bästa i min klass på prologen. Åter igen är jag ca 8 sek efter täten på prologen och Ola är snabbast igen. Min placering blev 7:a på tiden 4:42 min och jag är 4 sek långsammare än förra året.

Jag gjorde mitt bästa och tog i för kung och fosterland och tyckte jag körde bra men kände ändå innerst inne att jag inte hade det rätta trycket för ett kanonresultat. Får se hur mycket kraft jag har imorgon. Då startar H-30 klassen kl 10:13 på förmiddagen och då är det XC som gäller. Då är det 3 varv på en 8,5 km bana. Det är mer min grej så jag hoppas på bättre resultat då.
Stefan hade det lite stressigt till start då han inte fick sluta tidigare från jobbet och han inte köra banan. Han körde ändå ok och blev 14e man i H-40 klassen denna dag. Hoppas oxå på bättre placering imorgon. Stefan startar kl 10:16 imorgon och kör samma sträcka som mig.


Irmis tyckte hon körde bra men det räckte inte till seger idag. Tiden blev 5:38 och 2009 då körde hon på 5:17 min så lite har hon tappat av förkylningarna i vinter men bra ändå trotts allt. Imorgon startar Irmis 8:49 och kör 2*8,5 km.