onsdag 23 november 2011

EN KAFFE I FINSTA OCH EN GÄSP


Published with Blogger-droid v2.0.1
Idag blev det en rätt fin runda på småvägar ned mot sjöändan och sedan upp till finsta kjosken för en kaffe, sedan hem. 2:45 tim, 122 i medelpuls (66%) och 147 i maxpuls (79%). Vädret var inte så skoj med regn och moln men det var väldigt milt så man var varm hela passet igenom, det var nice. Är fortfarande väldigt hostig och snorig men det känns bra ändå i kroppen.


Idag fick vi lite publicitet i NT tidningen. Det var riktig kul läsning. Man känner sig lite som en badboy och det kan ju vara bra att cyklister och cyklingen får lite högre coolhets status. All publicitet är ju bra publicitet säges det. Denna suddiga bild från tidningen fick jag i min mail av någon idag, vem vet jag inte.

Det enda man kan tycka är lite synd om är den som tagit sig tid och energi att bli arg och grinig och skrivit detta och skickat in det till NT tidningen. Kan inte vara någon rolig människa det. Den personen vill nog inte att det ska spontan idrottas alls på den gräsmattan som kommunen har gjort för allmänheten för just aktiviteter som spontana idrotter, mm. Denna allmänna plats är ju hans/hennes och den ska ligga där orörd och fin. Man borde faktiskt sätta ut en skylt "BETRÄD INTE GRÄSMATTAN" så inga barn eller vuxna förstör den. He he... Nåja det va ju inte första gången vi körde där och precis som föregående år när våren kommer och gräset börjar växa igen så kommer det inte synas ett spår av höstens våldtäkt av den allmänna gräsmattan.