torsdag 26 april 2012

MÅNGA TIMMAR


Många timmar har tllbringats i denna hörna. Från och med nästa vecka kommer inte så många timmar i veckan tillbringas där. Pappaledig i nästan ett halvår med bara arbete på fredagar. Känns bra:-D

Känns bra att få mer ledigt men för tillfället känns det inte så bra. Har fått en släng av Simons trista förkylning så jag vaknade med ont i halsen i morse men det har lagt sig lite och satt sig mer i näsan nu. Blir extra vilodag idag och vila imorrn så får man se hur man mår till helgen. Tur i oturen så är det enda helgen på länge som det är tävlingsfritt så det var en ok helg att vara krasslig på, även fast man såklart vill slippa sjukdom helt.
Inspirerad av Samuel så tog jag tag i anmälan till tävlingar och gjorde klart med anmälan och betalning ända till kattegatt tour. Håller med Samuel att mountainbike inte är en billig sport.
Bortser man från utrustningen som kostar rätt många 1000 lappar så kostar banne mig runt omkring kostnaderna som licens, anmälningsavgifter, resor och boendet nästan lika mycket.

Just anmälnings avgifterna höjs från år till år. När jag börja cykla kosta en xc start 40 kr, Nu kostar det  från 200 till 500 kr. Att köra långlopp är inte att tänka på då anmälningsavgifterna är typ runt 1000 lappen.

Någon sa till mig att -jobba mer då så har du råd!!!...  Det har han rätt i men då har man dilemmat att jobbar jag mer har jag råd men blir kass på att cykla. Jobbar jag lite så blir jag bra på att cykla men har en stram budget.
Tur man har en förstående sportig, snygg och sexig fru!!!
Tur man har en snäll mamma!!!
Tur man har en snäll arbetsgivare som tar hand om mig!!!
Tur man har sponsorer som ger mig tjansen på VM i Brasilien!!!

Published with Blogger-droid v2.0.4