fredag 29 juni 2012

ENSAM TT

Blev 60 min xc race hemma hos mig runt huset. Trimmade vm och em banan i fm så det blev delar av de banorna jag slog samman till en och sen körde jag 7 varv på dem. Höjdskillnad idag 425 m, tid 1 tim och 1 min medelpuls 148 och maxpuls 170. Varvtider mellan 9-8 min. Körde långsammast i början och fortast på sista varvet. Var lite ofokuserad idag och gick lite på autopilot ibland. Tänkte en hel del på att jag skulle vilja sadla en riktigt lätt kolfiberhoj nästa år. Max ca 8,5 kilo och shimano utr. Kanske en scott!!! Tänkte man skulle kolla möjligheter. De cyklarna man är intresserade av ligger runt 50-60 tusen kronor. Så en riktigt bra deal är ett måste. Lite skoj att mind-shoppa lite då och då. Titanen marinen finns ju kvar ifall det inte blir nått;-)
Man har hållit på så länge så man är lite kräsen nuför tiden vad gäller hoj. Ochså måste man ha en ram till så man kan fixa ihop en träningshoj som är så lik som möjligt race hojen. Fast den gör det inget om den blir 1-2 kilo tyngre:-)
Annars:::
Irmis är på resade fot så ett dygn med bara barnen och jag väntas... Fast lite hjälp på dagen med farmor thea har jag förstås!!!:-)

Published with Blogger-droid v2.0.6