fredag 22 juni 2012

GLAD SLOVENSK MIDSOMMAR




Andra dagen i Kranjska Gora började vid halv 8 tiden med en god frukostbuffe. Kanske lite av den sötaste sorten så hädanefter blir det gröt frukost till racet på söndag.
Sen cyklade vi lite lätt upp i berget bakom Kranjska och jag och Stefan L nöjde oss med att nå mitten av stigningen medans Ville och Stefan H var laddade och körde ända upp.
Stefan L och jag tog en kopp kaffe halvägs upp vid ett fik och satt i solen och njöt.



Sedan var det registrering. Hämta nr lappen och spana in programmet och lite deltagare.


Efter lunch var det provkörning av banan som är nästan precis som förra året. Men detta år känns den lite lättare teknisk då den för tillfället är snustorr och några kurvor något mer utslätade. men det är smock varmt. Över 30 grader i solen så det känns när man klättrar upp i stigningarna. 


Kjell Olsen jagar GT i tour de ski stigningen. Varmt!!!

 Det är skönt när man når bokskogen och får lite svalka men då tar det tekniska överhanden och det gäller att köra smart och rätt spår samt fort förstås. Benny Andersson in action.


 Ville Ohlsson på väg i den mest tekniska sektionen. Han tycker dock att det tekniska är alldelles för lite jämfört med vad man klättrar uppför och jag håller med.



Stefan Hilke gasar på och var pigg och sporrad till tusen idag på träningen.

 Lätt nedrull på sena eftermiddagen genom Kranjska. Nu hem för dusch och sedan blir det Sverige middag nere i byn. Hela Sverigegänget samlas för lite midsommar middag!!!