söndag 16 juni 2013

FINALEN BORÅS 2DAGARS XC

Sista dagen I Borås och det utlovade regnet kom inte förän tävlingarna var över och det var tur för på prisutdelningen öste regnet ned så priscermonin blev I cafeteria tältet.

Dagens bana var egentligen bara dragen åt motsvarande håll än gårdagen med några små ändringar. Det var lite fuktigare än igår då det regnat på natten men banan var fortfarande snabb och fin. Samma upplägg I starten som igår och 3e startled. Fick en ganska dålig start igen och under första varvet blev det att försöka köra om och köa en hel del. Men mot slutet av varv 1 var jag på totalt 4e plats men ledde redan I min klass. Körde om snabba Tompa I lagningsbacken och kom ganska snabbt ifatt tätkillarna I P 15-16.

I mitten av varv 2 på de stökigare breda stigarna gick jag om och när det börja gå utför fick jag lucka. Sedan var det en repris på gårdagsloppet då jag gled ifrån lite hela tiden men marginalerna I mål var inte lika stora som igår. Men jag vann H40 klassen och totalt I min startgrupp idag och jag vann även totalt Borås2dagars XC I H40 och är supernöjd med det.
Tompa vann H50 totalt och Samme vann storstilat H30 totalt med dryga 12 min tillgodå på 2an Johan Ö. Det var imponerande.

Så det var en kanonhelg för hela gänget här nere. Det var väl bara Stefan som inte hade det bästa flytet och blev trippel 8a. 8Dag1, 8dag2 och total8a.
Förutom tävlingen så var dagens låååånga frukost riktigt trevlig då jag, Stefan, Samme och Tommy satt och babbla cykel:-D