lördag 8 juni 2013

UNGEFÄR SÅ

Klockan fem på morgonen vaknade Simon så då började dagen med välling till Simpan och grötfrukost till pappa. Medans damerna sov så stack Simpan och jag ut på promenad. Pappa promenara och sköt på 12 tums hojen som Simon glatt satt på. Vid 7:30 tiden var alla uppe och då var det fika för Simon medans damerna åt frukost. Pappa böt om till cykelkläder medans resten av familjen gjorde sig redo för att hälsa på mormor och morfar på Gräddö.
När alla åkt så börja mitt race på mtb xc banan här hemma, 60 min tänkte jag köra på banan. Varvet tog ca 4:30 min och inhåller 2 st backar uppför och 2 trixiga utfarter. Det blev 12 varv på banan och jag klara mig från vurpa men det var nära på sista varvet I sista utförslöpan då jag tappa kontrollen lite, klara mig på benen men fick ett luftutsläpp I fram. Känslan på racet var hyffsat ok.

Efteråt blev det ner till bryggan och städa upp lite gammal vass och det blev såklart ett dopp. Sedan lunch på verandan och kaffe I solstolen och lite bloggande I solen.

Ungefär så långt jag hunnit än så länge. Blir nog någon halvtimme rast innan jag drar igång gräsklipparen och gör snyggt runt huset. Tänkte jag skulle hinna dra på lite träolja på verandan oxå innan grillningen I eftermiddag. Men har lite planer på ta en skogspromenad och kolla in VM banan här hemma oxå, har inte ens hunnit dit och kollat läget iår....och så kanske hinna såga,hugga och stapla lite ved....
Det finns att göra...!!!