torsdag 15 maj 2014

HÅRT ARBETE BÖRJAR GE TILLBAKA


Tillbringat många timmar i slalombacken den sista månaden och nu börjar man få tillbaka lite :.)) Banan växer och växer och snart kommer det vara en kanonbana!!!
Man börjar se tydligt var banan går då vi grusat stora delar av banan men några bitar är kvar ännu. Idag gjorde vi klart den nyaste delen vid östra sidan av toppen. Den delen är verkligen superskoj, riktig najs cykling!!! När gruset sätter sig och får lite hårdhet blir det lite mer fart i banan. Mer att läsa om bygget på KVISTHAMRA BIKEPARK

Har oxå börjat rekat lite för hur start och mål delen kommer se ut och den blev bättre än jag trott. Ska rensa den delen och vi kommer köra den delen den 19 juni på upplandscupen.
Men just den delen av banan kommer ej bli pilad eller finnas med på kartan utan det är bara då vi kör race på banan som den kommer användas. Den officiella banan går direkt upp i backen.

Nu får jag vila huvet (behövs) och kroppen (ryggen) lite från slalombacks banan då vi ska till Vårgårda och tävla i helgen då Svenska cupen i mtb xco startar för i år. Det ska bli superskoj!!! Riktigt stort och vasst startfällt är det oxå :.))