onsdag 28 maj 2014

SMÅKRASSLIGT

Blivit lite små förkyld, lite snorig, torr i halsen och en envis lätt hosta får en inte riktigt på super humör. Men ska man bli lite hängig så var det ändå rätt period då det är ett tag tills lite viktigare tävlingar igen.

Den vanliga lediga mittiveckandagen fylldes på som vanligt så det nästan rann över. Efter frukost bestyren och tvätten for barnen och jag handla och hämta farmor. Sen blev det trainer 4*4 minutare. körde kontrollerat och kände mig stark trots småförkylningen.
Efter lunch for vi till slalombacken och jag körde grus i 1:30 tim medans barnen lekte och cyklade. Inte mycket kvar att köra ut innan vi kört ut grus på hela varvet, 2,8km. Men det blir riktigt fint och kommer vara kanon att hoja på. Mycket nöjd med resultatet på banan. Ska bli kul när grovjobbet är klart och man kan börja med finslipningen på banan.

......Sedan hem för laga middag och nu efter middagen lite kaffe i soffan och titta på lite giro de italia :-) ....samt avstyra lite bråk mellan barnen i jämna mellanrum ;-)