söndag 12 april 2015

KEPS CUP NORRTÄLJE




Hann inte med att skriva ned något om gårdagens keps då det var fullt upp från morgon till kväll igår med tävlingen och familjen. Men som vanligt så är Simon morgonpigg och på mornarna så då har man tid att skriva några rader.

Gårdagens keps var ju på hemmaplan i Norrtälje och det kom fantastiskt mycket cyklister. Hela 67 st startande och det är nog rekord med mtb:are i Norrtälje samtidigt.
Vädret var soligt och fint och banan var i fint skick men den var lite tungkörd då det fortfarande var lite fuktigt i backen.
Jag fick en bra start och gick ut som 3:a efter Ville och Jesper. Så låg vi lite växlande i 1,5 varv innan jag ökade tempot något och fick en liten lucka. När jag märkte att de släppt gasa jag på för fullt och avståndet öka något mer under de följande varven. Jag hade bra flyt på banan och benen var pigga även fast det sved ordentligt i benen i uppförsbackarna och banan kändes väldigt jobbig. Riktigt nöjd med att kunna vinna på hemmabanan.

Men detta var igår. Idag är det ny Keps cup i Muskö kl 12:00. Den tänkte jag köra så nu ska jag äta frukost och ladda för det racet :-)

Här ovan en cool film från racet av Martin Söderlund.