fredag 18 september 2015

BARA BITA IHOP LIKSOM

Allt mer och mer tar nya  butiken form. Kommer bli riktigt snyggt när det är klart på tisdag då det är invigning.
Själv kan jag inte vara med och forma något idag då förkylningen som jag dragits med denna vecka bestämde sig för att accelera lite. Var till vårdcentralen igår och kolla halsen. Tog halsfluss prov men det var negativt, bara lite höjd sänka. Så då ska det vara ett virus. Bara bita ihop liksom!! Fick feber topp igår eftermiddag och det var knappt jag kom hem. Skulle köpa alvedon tabletter men köpte suppar istället. Åkte till Izas skola och när jag frågar efter henne kommer jag ju på att farmor redan hämtat henne. Fy fasen vad snurrig jag var. Väl hemma så la jag mig på golvet i sovrummet och somna direkt. Hade sedan 39 graders feber inatt. Så idag är jag sjukskriven. Men halsen som jag haft så jäkla ont i är faktiskt lite bättre. Nu kan jag dricka vatten utan att det känns som knivar i halsen. Men jag väldigt vimmelkantig och väldigt trött.

Så Svenska cupen är ju defentivt körd för mig iår. Hade varit möjligt med en pallplats om jag kört imorgon men nu får man se till att bli frisk istället. Det är man ju lite ledsen över men samtidigt får man vara glad att man inte hade denna sjuka på VM. Bara bita ihop liksom!!!

Appro på just bita ihop var jag till tandläkaren för dryga veckan sedan och fick laga ett litet hål. Har inte haft hål sedan jag var liten!!!! ... Men han påpeka att jag biter ihop rätt mycket så en bettskena var att rekomendera. Jag svara bara att: -...det kommer aldrig att hända. Jag är van att bita ihop liksom....