onsdag 30 augusti 2017

DISTANSONSDAG

Tidigt på morgonen så var det igenmulet och skvätte lite. På smhi och på TV lovade de ☀️
Så jag höll mig till dagens plan som att köra distans. Så efter att jag lämnat barnen på skolan så parkerade jag bilen vid flygfyren, lasta ur biken, böt om och stack iväg på lite fuktiga vägar. Höll mig även till rutt planen som var att ta mig söderut längst med kusten via björnövägen, Bergshamra, wira bruk, dyvik och målet var dommarudden där jag skulle fika.

Vädret blev bättre och bättre och väl framme vid fiket var det ☀️ . Riktigt härligt!! Blev en god ensamfika innan jag började färden hemåt. Körde roslagsleden mot gamla stockholmsvägen och sedan gamla stockholmsvägen i 10 sek/m medvind. Riktigt skoj på den vägen då man har medvind. Vid Finsta tog jag gamla banvallen hem till Norrtälje. Blev nästan 4 tim och lite dryga 10 mil och pigg hela passet👍

Sedan snabbt ombyte, lasta in biken i bilen och sedan stora kundvagnen och storhandla mat. Sedan raka vägen och hämta barnen från skolan. Maxat!!

Väl hemma var det så varmt så det blev en sväng ned till sjön för ett dopp i sjön och lite lek i sanden innan det var dax att fixa kycklingpasta till middag.

Så en riktig bra dag!!

Imorrn jobb igen och trainer efter jobbet☺️