lördag 15 augusti 2009

HALV GODIS ALKIS


På fredagskvällen fradgas det i munnen och suger i magen när man tänker på sötsaker sååååå...................... lördagen är vigd åt att ta igen veckans avstående från goda färgglada sockerbomber. Det som man inte får röra eller äta i veckan om man inte vill bli fet & tung, se gammal ut och bli ännu sämre på att cykla.

På lördagen får man äta godis hela dagen, så mycket man vill. Man börjar redan innan frukost likt en riktig gammal alkis att ta några söta goda, små. Sen fortsätter man vidare att äta medans man gör sin gröt som ska vara frukosten.

De är de första godisarna som är absolut godast.

Efter frukost så tar man kaffe som vanligt men idag är det bulle och morotskaka till kaffet. Redan nu börjar man tycka att man äter lite onödigt mycket. Men efter lunch så småäter man lite till och så bulle till kaffet förstås. Efter middagen har man ätit halva godispåsen + en 200 grams chokladkaka och nu börjar man bli less på godiset. Tvingar i sig lite till då det är sista tjansen då det är en vecka till nästa gång man får ata skiten igen.

Mår lite illa på kvällen och tänker att fasen va skönt att det är en vecka kvar till nästa gång. Kanske man kan avstå dessa supersnabba kolhydrater helt nästa veckas lördag.

Men så blir det inte. Inte har det blivit så hittills iallafall