måndag 10 september 2012

FLYGSTOLEN

-Det är mörkt men pgrav tidsförskjutningar vet man inte om det är natt, dag eller morgon.  Vänder och vrider mig i det trånga sätet. Det ömmar i hela kroppen. Har plötsligt piggnat till så pass att det känns som trotts alla gånger jag vaknat och somnat har jag lyckats sova några timmar. Det är mörkt. Dånar hela tiden i mina öron. Jag sträcker min arm de 40 centimetrarna till den lilla TV skärmen framför mig och slår på "Prometheus". Glider in i filmens värld och står ut ännu några timmar. Vridande, våndande och vändande i den alldeles för tighta flygstolen.
Heathrow flygplats
Sista flygturen hit avklarad


Mellan klipporna bor vi

Navigante

Navigante

Åskan går i bergen och lyser upp nu på kvällen


Äntligen Framme efter 29 timmars resande. Effektiv tid: 1 tim bil till arlanda. 2 tim flyg till London. 11 timmars flyg till San Paulo. 1 tim flyg till Navigante. 30 min bil till Hotellet i BALNEARIO CAMBORIU. Men där emellan många timmars väntande på de olika flygplatserna.
Nu är vi här på andra sidan jordklotet. Spännande!!!! Men idag väldigt tröttande. Nu ska vi ta och äta en bit mat. Kl är ju middagsdags här nu (16:40) medans det är kväll i Sverige då kl är där samtidigt 21:40.
Skriver mer om cykel imorgon.  Over and out!!!