tisdag 7 maj 2013

PRECIS VAD JAG BEHÖVDE

Helgens pisksnärt på mina fingrar var precis vad jag behövde. Jag var lite för säker och trodde det skulle gå lättare att nå en framskjuten placering. Men jag fick bita ihop och köra allt jag hade för att klara mig kvar på runt toppen. Nu gick det ju bra ändå med H40 vinsten på lördagen och tur för mig att Dick oförtjänt inte fick lika många poäng för vinsten I xce än jag fick på vanliga xc:et.
Jag nådde trotts allt målet som var att leda cupen I H40 efter helgen och inför Borlänge Tour.
Något som jag tänkt på och som inspirerat mig mycket var Tommy Olssons fokus och körning under helgen. Han körde grymt bra på xc:et och hans eye of the tiger I xce inspirerade mig mycket. Det är något att se upp till, den fokusen och inspirationen!!
Sen blev jag imponerad av Johan Carlströms framfart under hela helgen.
Att Samuel Brännlund var så stark var ingen nyhet för mig men jag är imponerad av Samuels mentala stabilitet under gågna helgen. Det var den som satt för Samuel I helgen. Fokusen och lugnet och slå till på rätt ställen. För som sagt watten finns I benen.

Det var några saker jag tänkte på under arbetsdagen idag när jag meckade cykel efter cykel... Skönast under dagen var lunchlöpningen till och från mamma Thea.
Efter cykelpendlingen hem rivde jag av ett 4g4 min pass och slog till med 20 sekunder bättre tid än förra rekordet så formen är det inget fel på. Fokusen är 110% på Borlänge tour nu!!!