måndag 1 juli 2013

SCOTTMIOTEAM.COM

SCOTTMIOTEAM.COM 
Toni Rudolph         Marcus Sahl      Hana Kolarova     Jamie Lee Arnold      Elisabeth Höll     Thomas Schröder     Gunnar Töjren

En liten kort,kort presentation av det Tyska, Svenska och Tjeckiska Teamet. 
Thomas Schröder är personen bakom teamet och har en ganska lik bakgrund som mig. Han har precis som mig cyklat mountainbike i dryga 20 år och är en riktig eldsjäl och älskar mountainbiking. Thomas är precis som mig en "oldboy" och mastercyklist.
Toni, Hana och Elli är spjutspetsarna och Elitcyklister. Marcus är U23cyklist och kör sitt första Elit år. Jamie är den enda juniorcyklisten.
Framförallt så satsar teamet på Marathon lopp men även på XCO race.
Jag själv kör inga långlopp/marathon utan satsar enbart på XCO.

Läs gärna mer om åkarna i teamet på hemsidan där mycket om teamets bakgrund, resultat och framgångar finns.
Hela Scott Mio Teamet kör på SCOTT cyklar och teamet är ambassadörer för MIO cykeldatorer och hela teamet kommer utrustas med de senaste datorerna och all data från MIO datorerna samlas på strava.

Titta på Videon här under på MIO:s Nya cykeldator:



15 sekunder.......

Nedräkning för 2013 års mästerskap. Det är knappa 3 veckor kvar till Svenska Mästerskapen och veckan efter är det Nordiska mästerskapen i Finland och 3 veckor efter Nordiska så är det årets huvudmål Världsmästerskapen i Sydafrika.
En "Inshape" period börjar denna dag och nu ska kroppen vässas till maximalt. Något eller några kilon ska bort och en hel del backträning kommer det att bli. Imorgon ska jag testa formen upp till alpe d huez på trainern och se om jag kan matcha förra årets bästa tid :.)) Detta blir skoj :.))