lördag 30 november 2013

BALLONGFET

Lite motig tid just nu i det mesta men det ska väl vara lite motigt ibland så det kan kännas omotigt sedan. En sägen är ju oxå att en motgång sällan kommer ensam och det stämmer.
Förutom en väldigt allmän trist tid på året så gick inte våran husaffär i lås så man är nere på noll igen vad gäller det. Men nya tag med det till våren och det löser sig säkert bättre då.
Simon har vattkoppor så sömnen har blivit lite mer lidande än vanligt i veckan men sån tur var tog han sovmorgon imorse så man fick sova till 6:30. Simon är inrullad i potatismjöl så det inte ska klia så mycket :-)) funkar faktiskt.
Våran lilla favvo katt Basso har blivit illa biten så det var veterinären som gällde med sytråd, dränage och medecin. Ingen försäkring har vi så det blev ingen billig historia.
Lite halvmotiga besked på jobbet oxå som har gjort lite sänkt humör.
Träningen tuggar på enligt planering men det är mer genomförda pass än prestation just nu. Riktigt tungt med motivationen men som sagt så genomför jag hellre än bryter. Om inte annat så är genomförandet viktigt så man inte ska bli ballongfet oxå....
Ska rycka upp mig till nästa blogginlägg!!!