söndag 3 november 2013

SNABBISAR


Dagens träning blev första träningen på en vecka efter att varit förkyld till och från i 2 veckor. Fick ju värsta bakslaget efter förra helgens race så jag avstod ju gårdagens race för att vara med på distans passet idag. 

Vi var 7 st cyklister som körde kustrundan norrut mot Gåsvik. Det blev till sist 3 tim och 20 min för mig men det var trötta ben redan efter en timme även fast tempot oftast var lågt. Hoppas verkligen jag slipper bakslag denna gång så jag kan gå in i träningschemat på tisdag. Imorrn blir det vila i vilket fall som helst. Måndagar är Irmis helträningskväll.

Annars....!!!.....Att vara förkyld, inte träna och samtidigt hantera intaget av snabbis kolhydrater går dåligt för mig, moralen sviker helt enkelt... så idag toppa jag vikten med 77,4 kg och det är högsta vikten hittills detta år. Så nu får jag börja skärpa mig i veckorna. Jag är för svag att avstå snabbisarna helt och hållet så lördagen är vigd åt snabbisar. Tränar jag bara på normalt så gör denna dag i veckan inte så mycket utan fungerar mer som ventilen så jag orkar motstå frestelsen i veckorna. 

Appro på snabbisar så beställde jag några snabbisar till nya cykeln som är på gång. Förutom hjulen så är det bara sadel och handtag jag kommer byta ut. 
Sen ska jag testköra med singelklinga. Här i Sverige har man ju inte behövt växla ned så himla lågt. Men när jag kör EM och VM nästa år kommer jag nog köra dubbelklinga i fram. 
Jag gör helt enkelt som en av mina förebilder Benny A!!!