tisdag 17 juni 2014

IALLAFALL BRA TRÄNING

Telefonen ringer och jag ser att det är NT.... ingen lust att svara men 3 gången svarar jag med motstånd.... får dra ungefär samma visa som de senaste 20 åren om mtb xc. Denna gång är det ju för nya-banan intalar jag mig och försöker vara trevlig ;-) ...var ju inte jag som ville ta dessa bitar!!!!
Nåja!!! ......Brottades redan mentalt med störningsmoment med ändringar i sista sekund i tränings schemat då det var så bedrövligt väder på eftm med +10 grader och regn. Jag hade hand om barnen denna kväll oxå så jag ville inte ta dem till backen och frysa när de egentligen skulle gå och lägga sig, samt själv få ett halvt kass back pass i en slirig backe. Så det blev trainer 10*1 min istället på ute verandan. Bar ut trainern från boden för att kunna köra. Riggade upp hela rasket med barnen farandes runtomring. Men träningen genomfördes bra!!!...så nöjd ändå med den...men samtidigt som jag nästan kört klart tittar solen hånflinande fram och retar en och säger att du skulle kunna kört backen trotts allt. Mitt i allt det ringer någon ny entuiastisk cykel intresserad och jag svarar surt i telefonen....vaaa!!! Han ursäktar sig och frågar o, han stör!!! Lite!! svarar jag!!! ...och avslutar snabbt medans barnen bråkar och slår i dörrarna.......pust!!!!!.... Jag vill bara cykla och göra stigar!!!

....fick mina nya däck, 1 par 27,5 och ett par 29:or...!!!... hade beställt 2par 27,5 såååå....mer att rådda med, men...det här kommer också gå över!